Bent u op zoek naar Vydz fietsen, maar wilt u niet al teveel moeite doen voor uw stalen ros? Daar geven wij u groot gelijk in. Daarom hebben wij het u gemakkelijk gemaakt: wij bieden u diverse Vydz fietsen aan op deze website.

Voordelen van Vydz fietsen

De Vydz fiets biedt diverse voordelen, naast de scherpe prijs die wij bieden. Alle Vydz fietsen zijn voorzien van opvallende kleuren, waardoor u altijd en overal goed zichtbaar bent in het verkeer. Zo is de Vydz limited ‘Aqua Glow’ Single Speedbike voorzien van een aqua blauw frame en groene glow in the dark-velgen. Daarnaast zijn fietsen voorzien van een hand- én terugtraprem en zijn diverse limited edition fietsen in onze webshop te koop. Een ander voordeel is dat de fietsen om te bouwen zijn naar een fixed gear bike, dat heet een Vydz fixie.

Fietshemel.nl

Fietshemel.nl is zowel een fysieke winkel als een webwinkel waar u terecht kunt voor fietsen van allerlei merken. Niet alleen voor Vydz, maar ook voor BSP, Vogue en Avalon. Voordelen die wij u als winkel en leverancier bieden zijn onder meer:

  • Op deze website weergegeven prijzen zijn totaalprijzen;
  • Groot en divers aanbod aan fietsen van Vydz en andere merken;
  • Gratis verzending van alle fietsen en
  • Wij leveren goedkoop uw fietsen rijklaar aan

Direct een Vydz fiets bestellen

Wilt u direct uw nieuwe Vydz fiets of unieke Vydz fixie bij Fietshemel bestellen? Maak dan gebruik van het keuzemenu om de zoekresultaten zo weer te geven, dat alleen de voor u geschikte fietsen over blijven. Vervolgens bestelt u de fiets, laat deze thuis bezorgen of komt deze ophalen bij onze winkel in Rotterdam. Heeft u een vraag waar wij u bij van dienst kunnen zijn? Maak dan gebruik van de chatfunctie aan de rechterkant van uw beeldscherm om met ons in contact te komen.