Fietshemel Edam

fietshemel-overons copy


Ambachtstraat 3 | 1135GG Edam |020-8932012| 06-28189182 |06-24814853


                            Fietshemel Gevel                           Goudenjaren Zelfredzaam worden Senioren mobiliteit Van Raam Fietsen Driewieler fietsen voor senioren met evenwichtstoornis


Telefoon: 020-8932012 |E-mailadres: info@fietshemel.nl | Btwnummer: 853047492 | Kvknummer: 58456058


Onze openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 9:30 – 17:00 uur

Wij zijn ondernemers met een passie voor fietsen. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een betaalbare fiets met kwaliteit. Daarom bieden wij onze klanten topproducten tegen lage prijzen.

Als u op zoek bent naar een nieuwe fiets of fietsaccessoires, dan bent u bij Fietshemel.nl aan het goede adres. Wij verkopen o.a. fietsen van Batavus, Sparta, Cortina, BSP, Popal, Altec, Avalon, Aynak, Aldo, Alfa, Troy, Volare en Vogue. Uw voordeel is dat wij onze klanten de laagste prijsgarantie van Nederland aanbieden. U begrijpt natuurlijk dat wij hier zeer trots op zijn, juist omdat alles tegenwoordig zo duur is in het leven. Misschien vraagt u zich wel af hoe wij u deze laagste prijsgarantie kunnen bieden. Dat kunnen wij uitleggen, dit heeft namelijk te maken met de unieke service van Fietshemel.nl. Al onze klanten die hun fiets bij ons online bestellen, krijgen hun artikelen gratis thuis gezonden en indien gewenst kunnen wij ook fietsen rijklaar afleveren. Wanneer u online bestelt, doen wij ook ons uiterste best om uw aankoop meteen de volgende werkdag te verzenden.

Via onze website proberen wij u zo goed mogelijk aan te bevelen welke fiets (soort, maat, etc.) het beste bij u past, maar wanneer dit niet voldoende blijkt te zijn, staan wij er ook voor open om uw vragen per e-mail of telefonisch te beantwoorden.
En wanneer u ons liever persoonlijk spreekt, zien wij u graag tegemoet in onze vestiging op Ambachtstraat 3, 1135GG te Edam. Hier kunt u overigens ook langskomen voor al uw onderhoud- en reparatieklussen. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag tussen: 10:00 – 17:00 uur.

Tevreden met uw aankoop? Laat dan een review achter op de google+ pagina van fietshemel.

Graag tot ziens bij Fietshemel.nl