De populariteit van E-bikes, ook wel elektrische fietsen genoemd, groeit en groeit. Bij Fietshemel.nl bieden wij een uitgebreid assortiment E-bikes van topmerken als Vogue, Puch, Troy en Popal. Wij garanderen u de daardoor beste kwaliteit, altijd tegen de laagste prijs. Bij ons profiteert u tevens van gratis verzending door heel Nederland en een snelle levering! Bekijk het uitgebreide assortiment E-bikes van Fietshemel.nl en kies uw favoriet.

Waarom een E-bike?

Wanneer u niet meer kunt genieten van een fietsritje doordat u bijvoorbeeld snel vermoeid raakt, is investeren in een E-bike ideaal. Maar ook wanneer u niet altijd bezweet op uw werk aan wilt komen is een E-bike een prima oplossing. E-bikes zijn geschikt voor iedereen die een extra ondersteuning wenst tijdens het fietsen. U zult merken dat u met een E-bike vaker gebruik gaat maken van de fiets waar u voorheen de auto zou pakken. Dat maakt dat een elektrische fiets niet alleen plezierig en gezond, maar ook voordelig is!

Advies op maat over E-bike

Investeren in een E-bike is over het algemeen iets waar u iets langer over nadenkt dan het kopen van een normale fiets. Dat komt omdat prijzen van E-bikes, logischerwijs, wat hoger liggen. Bij het aanschaffen van een E-bike is Fietshemel.nl graag uw adviseur. Wij kunnen u alles vertellen over de voor- en nadelen van onze diverse E-bikes zodat u een goede keuze kunt maken. U kunt altijd even bellen, mailen of chatten met een van onze medewerkers. Onze E-bikes zijn momenteel alleen te bestellen via onze webshop, maar in onze winkel in Rotterdam bent u natuurlijk ook van harte welkom voor meer informatie.

E-bikes online bestellen bij Fietshemel.nl

Met een E-bike wordt fietsen weer een plezier! Ontdek nu zelf de voordelen van een E-bike en bestel uw favoriete exemplaar online in de webshop van Fietshemel.nl. Veilig betalen kunt u doen via IDEAL en bij het plaatsen van een bestelling kunt u deze volgen via Track & Trace. Doordat wij vrijwel alle fietsen in voorraad hebben, kunt u bijna altijd rekenen op een snelle levering. Wij wensen u vele jaren fietsplezier toe met uw nieuwe E-bike!