BSP moederfietsen zijn kwalitatieve moederfietsen voor een leuke prijs! Wat de BSP moederfietsen uniek maakt is dat deze in Nederland geproduceerd en geassembleerd worden! En dat maakt dat de moederfietsen van BSP een oer hollandse kwaliteit hebben. De BSP moederfietsen worden met veel zorg en liefde in elkaar gezet door experts! Zo weet u zeker dat u een veilige en duurzame fiets in huis haalt. Uiteraard heeft BSP ook gedacht aan de uitstraling van de mamafiets. Zo zijn de moederfietsen van BSP uitgevoerd in unieke kleuren zoals koper en mat-jeans. Dat maakt dat u ook nog erg knap bij fiets. De BSP mamafietsen zijn  stevige en trendy fietsen waarmee u aardig wat gewicht kunt meevervoeren! Naast het gewicht van de kinderzitjes en de kleintjes kunt u de BSP moederfietsen ook voorzien van fietstassen. Zodoende kunt u altijd nog uw dagelijkse boodschappen meevervoeren. Houd er wel rekening mee dat u dan wel een kinderzitje van Yepp neemt met een framebevestiging. Dat maakt dat de kinderzitje bovenop de bagagedrager komt zweven waardoor u nog de fietstassen eronder kunt laten plaatsen!

 

Bestel u BSP mamafiets bij Fietshemel en profiteer van onze lage prijzen en unieke deals! Bij Fietshemel bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een lage prijs. Wilt u meer weten over ons en de verkoop van de BSP moederfietsen? Bekijk dan ons aanbod online of breng een bezoek aan ons filiaal te Rotterdam.

Meer over moederfietsen

Wellicht denkt u: wat is het verschil tussen een moederfiets en een damesfiets. Wij leggen het u graag uit. Er zijn namelijk een aantal eigenschappen wat de fiets een moederfiets maakt! Zo hebben moederfietsen een lagere instap, dit maakt het op- en afstappen gemakkelijker. Verder is de geometrie van de fiets ook aangepast, waardoor deze een mamafiets wordt. Zo is er bij een mamafiets sprake van een verlengde frame. Dat maakt dat er meer ruimte is tussen het stuur en de zadel. Ideaal dus voor een kinderzitje voor! De extra ruimte is vaak nodig gezien het feit dat de kinderzitje voorop tussen de zadel en het stuur komt te zitten. Zo komt u niet ruimte te kort voor het opstappen en afstappen. Vaak beschikt een moederfiets ook over een stuurslot, dit zorgt voor stabiliteit wanneer u de fiets op de standaard zet. In combinatie met een mama-standaard heeft u geen zorg meer over!

Moederfietsen kopen bij Fietshemel

BSP heeft inmiddels 3 modellen moederfiets, namelijk de BSP La Dolce Vita, De BSP Seine Classic en de BSP Scala. Voor elke wens is er een antwoord als het gaat om de BSP Mamafietsen! De BSP La Dolce Vita is een unieke mama- transportfiets met een super gave frame en een compacte voordrager! Met de BSP Dolce Vita mama-transportfiets bent u verzekerd van een comfortabele rit, zowel voor u als voor de kleine!

Plaats uw bestelling online of kom langs om een proefritje te maken in Rotterdam. Wanneer u ervoor kiest uw moederfiets online te bestellen, wordt deze gratis bij u thuis bezorgd. U heeft bij ons de keuze om uw fiets volledig rijklaar te laten afleveren. Bij de BSP-moederfietsen komen er geen extra kosten bij voor het montage! Heeft u een vraag over ons assortiment of wilt u van advies voorzien worden? Neem gerust contact met ons op!