Pakt u graag de fiets, maar heeft u ook veel bagage mee te nemen? Kies dan voor een praktische Troy bakfiets! Hoewel er vaak gedacht wordt dat een bakfiets log is en lastig te besturen is niets minder waar. Dankzij de hedendaagse technieken is een bakfiets gemakkelijk te besturen. De Troybakfiets is ideaal voor ouders met kinderen, wanneer u vaak grote boodschappen moet doen of regelmatig met de hond erop uit trekt. Onze Troy bakfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bekijk ons assortiment direct online.

Voordelen Troy bakfiets

Een groot voordeel van een bakfiets is de ruimte. Zelfs boodschappen doen met de kinderen is voortaan geen uitdaging meer. U kunt uiteraard ook andere grote en zware spullen vervoeren met een bakfiets. Er kunnen stoeltjes of gordels geplaatst worden in de fietsbak, zodat u uw kinderen veilig kunt laten aankomen op de plek van bestemming. Wist u ook nog eens dat een bakfiets milieubesparend is? Doordat het veel ruimte biedt, is het niet altijd meer nodig om de auto te pakken! Een andere fijne bijkomstigheid is dat de bakfietsen van Troy zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Zo weet u zeker dat u bij ons nooit te veel hoeft te betalen!

Dé (online) fietswinkel van Nederland

Of u nu op zoek bent naar een Troy bakfiets, transportfiets, kinderfiets, omafiets of e-bike bij Fietshemel vindt u het allemaal. Wij beschikken over een ruim assortiment fietsen zodat uw droomfiets er gegarandeerd tussen zit. Heeft u een vraag over onze collectie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. De productspecialisten van Fietshemel staan voor u klaar! Voor onderhoudsbeurten en leuke accessoires voor uw fiets bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn elke week geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 18:00. Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste acties!