Transportfietsen: ze zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Ze zijn stevig, trendy en praktisch. Fietshemel.nl biedt u diverse topmerken transportfietsen tegen de laagste prijs. Bij Transportfiets online bestelt u gemakkelijk online een fiets volledig naar uw wens. Verkrijgbaar in allerlei varianten, maten en kleuren. Bekijk snel het aanbod!

Waarom een transportfiets?

  • Lange levensduur;
  • Ontzettend stevig;
  • Handig voor vervoer van tassen en andere bagage;
  • Stoere uitstraling;
  • Ideaal voor stadsverkeer.

Fietshemel.nl; uw transportfietsspecialist

Fietshemel.nl is aanbieder van fietsen in alle soorten en maten. Naast transportfietsen, vind u bij ons ook dames– en herenfietsen, meisjes– en jongensfietsen, Fixed Gear, e-bikes, driewielers en bakfietsen. Wij staan bekend om ons uitgebreide assortiment, unieke service en laagste prijs garantie. Op onze gebruiksvriendelijke website kunt u snel een passend exemplaar vinden, door de modellen die niet geschikt zijn weg te filteren. Aan de hand van onze frame- en wielmaat tabel bepaalt u welke het beste bij u past. Twijfelt u? U kunt altijd even met onze medewerkers bellen, mailen of chatten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid langs te komen in onze vestiging op van de Woestijnestraat 10 te Rotterdam.

Bestel uw transportfiets bij Fietshemel.nl

Wilt u ook rondfietsen op zo’n trendy en betaalbare transportfiets van Fietshemel.nl? Kies er dan voor om deze veilig via onze webshop te bestellen. Betalen kunt u bij ons via IDEAL en wanneer u een bestelling hebt geplaatst, kunt u deze blijven volgen via Track & Trace. Daarnaast profiteert u van gratis verzending in Nederland en fietst u door onze snelle levering al binnen enkele dagen rond op uw nieuwe fiets. Veel plezier met uw transportfiets!