Een van de meest vrouwelijkste kleuren is toch wel roze. Bent u op zoek naar een mooie damesfiets in deze kleur? Fietshemel beschikt over een aantal leuke exemplaren! Een roze damesfiets kopen doet u natuurlijk niet zomaar. Wij helpen u graag een geschikt exemplaar te vinden die aan al uw wensen voldoet. In onze winkel beschikken we over diverse roze omafietsen en transportfietsen. Een transportfiets biedt uitkomt wanneer u vaak met veel tassen onderweg bent. Een omafiets kenmerkt zich door de robuuste uiterlijk. Benieuwd geworden? Bekijk ons aanbod direct online.

Welke roze damesfiets past bij u?

Voor welke uitvoering roze damesfiets u gaat is geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Onze fietsen hebben allemaal een unieke look en zijn van de beste kwaliteit. Naast merken als Spirit en Altec hebben wij ook merken als Vogue, Bsp, Highlander, Puch en Popal in ons assortiment opgenomen Bij Fietshemel staan kwaliteit en veiligheid voorop, daarom vindt u bij ons alleen de beste fietsen die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Kunt u niet zo goed een keuze maken uit al dat aanbod? Geen nood, onze productspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Vertel ons u wensen en we gaan samen met u op zoek. Uw vragen via onze chat stellen is ook mogelijk. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Eén jaar garantie

Een roze damesfiets kopen bij Fietshemel is heel eenvoudig. Kies het model dat voldoet aan uw wensen en reken af. Wij bieden de keuze uit diverse betalingsmogelijkheden. Heeft u uw bestelling voor 13:00 besteld? In de meeste gevallen bezorgen we de fiets de volgende werkdag al bij u thuis. Op elke fiets ontvangt u één jaar garantie. Ook voor service en onderhoud aan uw damesfiets bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op!