Zoekt u in omgeving Rotterdam een fietsenwinkel die betaalbare, comfortabele en stevige fietsen aanbiedt? Maak dan kennis met Fietshemel.nl! Uw offline én online fietsspecialist. Bij ons vind je een ruime keuze aan fietsen van topmerken zoals Popal, Vogue, Puch, Highlander en Avalon, tegen een scherpe prijs. Van e-bikes tot stadsfietsen, van transportfietsen tot driewielers en van bakfietsen tot opa- en omafietsen; laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment. En met onze unieke service maken wij uw fiets graag 100% rijklaar. Fietshemel.nl is dé fietswinkel van Rotterdam.

Dé fietsenwinkel van Rotterdam

Wij van Fietshemel.nl zijn ondernemende fietsliefhebbers die erin geloven dat iedereen recht heeft op een betaalbare fiets van topkwaliteit. Bij ons kunt u fietsen kopen van gerenommeerde topmerken, voor jong en oud bieden wij een geschikte fietsoplossing. In onze winkel in Rotterdam kunt u ons uitgebreide assortiment aanschouwen, advies op maat verwachten van onze ervaren fietsspecialisten en een proefritje maken op uw favoriete fiets. Woont u niet in de buurt? Bij Fietshemel.nl kun je tevens eenvoudig en veilig online bestellen. Verzending is helemaal gratis en wij streven er naar uw nieuwe fiets de volgende werkdag al bij u af te leveren. Fietshemel.nl is uw betaalbare fietsspecialist!

Uitgebreid assortiment topmerken bij Fietshemel.nl

Bij Fietshemel.nl bieden wij voor iedere fietser een geschikt exemplaar. Van transportfietsen tot driewielers, van fixed-gear tot e-bikes en van stadsfietsen tot oma- en opafietsen; u kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden een fiets die aansluit op uw wensen! Al onze fietsen zijn afkomstig uit de beste fietsfabrieken uit binnen- en buitenland. Een greep uit ons assortiment topmerken:

  • Popal;
  • Vogue;
  • Avalon;
  • Volare;
  • Highlander;
  • Puch.

Of u nu langs komt in onze winkel of online bestelt; bij Fietshemel.nl garanderen wij u altijd de laagste prijs. Onze ervaren fietsspecialisten voorzien u graag van persoonlijk advies, bijvoorbeeld over een geschikte wielmaat. Heeft u een exemplaar naar wens gevonden? Dan krijgt u bij ons altijd een jaar garantie op uw nieuwe aanwinst. Zo weet u zeker dat u een lange tijd onbezorgd kunt genieten van uw prachtige nieuwe fiets. Dé fietsenwinkel van Rotterdam en omstreken wenst u veel fietsplezier toe!