Een transportfiets herkent u meteen aan de voordrager. Hierdoor kunt u eenvoudig al uw bagage op de fiets meenemen. Dit maakt een transportfiets het ideale vervoersmiddel voor woon-werkverkeer of kinderen die naar school gaan. Fietshemel biedt een ruim assortiment retro transportfietsen tegen een scherpe prijs. Of u nu voor een basic zwart model gaat of een kleurrijk exemplaar, bij Fietshemel komen al uw fietsdromen uit. Bekijk onze collectie direct online of breng een bezoek aan onze winkel in Rotterdam.

Transportfietsen in diverse uitvoeringen

De laatste jaren is de transportfiets steeds meer uitgegroeid tot trendy fiets. We zien deze fiets dagelijks in het Nederlandse straatbeeld voorbij komen. Door de robuuste uitstraling heeft de fiets een stoere indruk. Zoals eerder genoemd is er op de voordrager genoeg ruimte voor een grote boodschappentas of andere bagage. U kunt er ook voor kiezen een mand of krat op de voordrager te plaatsen. Ondanks de robuuste uitstraling, is de fiets niet zwaar in gewicht en makkelijk te besturen. In ons assortiment vindt u transportfietsen voor jong en oud en voor dames en heren. Het kleinste formaat fiets is 20 inch, dit loopt op tot 28 inch. Of u voorkeur nu uitgaat naar zwart, groen, rood, blauw of wit, Fietshemel heeft het allemaal voor u. Handige transportkratten in leuke kleuren vindt u ook in ons assortiment!

Een retro transportfiets kopen

Bent u enthousiast geworden over onze retro transportfietsen? Bij Fietshemel kunt u een transportfiets online of in de winkel kopen. Online kunt u gebruik maken van onze zoekfuncties links in het menu. Zo verschijnen alleen de transportfietsen die voldoen aan uw wensen. Liever een proefritje maken? Kom dan langs in ons filiaal. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van advies. Elke maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend tussen 09:00 en 18:00. Heeft u een vraag over ons assortiment? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.