Het uitzoeken van een geschikte fiets is makkelijker gezegd dan gedaan. Kiest u een stadsfiets, omafiets, transportfiets of sportieve fiets? Wat uw voorkeuren ook zijn: het merk Puch heeft het antwoord op al uw wensen. Puch-fietsen zijn er in alle soorten en maten. Bij Fietshemel.nl bestelt u deze fietsen altijd tegen de laagste prijs. Wij hebben een zorgvuldige selectie Puch-fietsen voor uw gemaakt, waardoor een geschikt model zoeken wel heel makkelijk wordt. Kies voor de kwaliteit, het eigentijdse design en de betaalbaarheid van Puch-fietsen!

Fietsplezier voor iedereen met Puch-fietsen

Puch staat voor fietsplezier voor iedereen. Het merk is met name erg bekend onder de echte fietsliefhebbers. De fietsen van Puch zijn uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Via onze website proberen wij u aan de hand van onze maattabellen zo goed en specifiek mogelijk te adviseren welke fietsmaat het beste bij u past. Wilt u advies op maat? Bel, mail, of chat dan met onze ervaren medewerkers. Langskomen in onze winkel in Rotterdam mag natuurlijk ook altijd! Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag!

Over Fietshemel.nl

Fietshemel.nl is aanbieder van fietsen in alle soorten en maten. Onze missie is betaalbaar fietsen voor iedereen mogelijk maken. Ons assortiment bestaat enkel uit de beste merken als Puch, Troy, Altec, Vogue, Nostalgia en Volare. Daarbij garanderen wij u altijd de laagste prijs. Naast normale dames-, heren-, jongens- en meisjesfietsen bestaat ons assortiment ook uit:

Bestel uw Puch-fiets bij Fietshemel.nl

Wilt u binnenkort ook rondfietsen op één van die prachtige, stevige en betaalbare Puch-fietsen van Fietshemel.nl? Bestel uw favoriete exemplaar dan via onze webshop. Betalen kunt u bij ons via IDEAL en wanneer u een bestelling hebt geplaatst, kunt u deze blijven volgen via Track & Trace. Daarnaast profiteert u van gratis verzending in Nederland en fietst u door onze snelle levering al binnen enkele dagen rond op uw nieuwe fiets. Bij Fietshemel.nl gaan al uw fietswensen in vervulling!