Houdt uw kleine dame van roze, bloemen, poppen en lintjes? Wij hebben de perfecte fiets voor haar, namelijk de Popal Little Miss. Het is dé ultieme meisjesfiets. Achterop in het stoeltje is er plek voor een mooie babypop en aan de voorkant prijkt een prachtig roze mandje. Ook voor de favoriete knuffel is dus plek. De vrolijke lintjes maken de fiets helemaal compleet.

Waarom kiezen voor Popal Little Miss?

Indien u een mooie en veilige meisjesfiets zoekt met leuke extra details, dan is de Popal Little Miss de juiste keuze! Het is een kinderfiets van hoge kwaliteit. Het heeft een robuust frame dat tegen een stootje kan. Dankzij de afneembare zijwieltjes, stevige banden en gesloten kettingkast is de Little Miss zelfs geschikt voor de allerkleinsten fietsfans. Met dit prachtexemplaar wil u kleine dame zeker gezien worden en weet u zeker dat u haar met een gerust hart kunt laten fietsen.

Kom langs!

U heeft de Popal Little Miss al tegen een zeer scherpe prijs. Bij Fietshemel is deze verkrijgbaar in een 12, 14, 16 en 18 inch velgen. Weet u niet precies welke maat uw kleine dame nodig heeft? Vraag ons gerust om advies. U heeft bij ons de mogelijkheid een fiets online te bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. Heeft u voor 13:00 besteld? Dan bezorgen wij de fiets de volgende werkdag bij u thuis. Daarnaast bieden wij een laagste prijsgarantie en is het mogelijk binnen 14 dagen uw aankoop te retourneren. U bent uiteraard ook van harte welkom langs te komen in onze winkel in Rotterdam om de dame in kwestie een proefritje te laten maken.