Het jonge hippe merk Popal heeft zich snel als Nederlands fietsmerk ontwikkeld. Het merk staat bekend om het produceren van prachtige fietsen tegen een zachte prijs. Hierdoor wordt ingesprongen voor de vraag van vele mensen, namelijk een mooie trendy fiets tegen een aantrekkelijke prijs. Het tijdloze design en frisse uitstraling maken de fietsen erg gewild. Op zoek naar een Popal fiets? Bekijk onze uitgebreide collectie snel online of breng een bezoek aan onze winkel in Rotterdam.

Wat is de Popal visie?

Hippe fietsen, voor een prettig Hollands prijsje, dat is de gedachte achter de Popal fiets. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsfietsen die goed aansluiten op onze Hollandse nuchterheid. Jong en oud slaag bij het merk Popal voor een fiets. Bij elke lifestyle is er een fiets die in alle behoeften voorziet. Voor de allerkleinsten beschikken we over prachtige Popal modellen met zijwieltjes. De kleine fietsjes zijn ideaal om uw kleine prinses of held het fietsen onder de knie te laten krijgen. Ook voor de wat ouderen kinderen is er volop keuze. Twijfelt u over de juiste framemaat? Maak gebruik van onze handige matentabel of kom langs voor een proefritje. Zo weet u meteen of dit de fiets is waarop u wilt wegrijden.

Een Popal fiets kopen?

Bestellen vanuit uw luie stoel is mogelijk bij Fietshemel, maar we heten u uiteraard ook van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Een team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de fiets te kiezen die aan al uw wensen voldoet. Heeft u vragen over een bestelling? Neem contact met ons op, dit is zowel telefonisch mogelijk of door middel van mail of chat.