Bent u al bekend met het jonge, hippe Nederlandse fietsmerk Popal? Maak dan snel kennis met de officiële Popal dealers van Fietshemel! Het merk produceert eigentijdse fietsen tegen een aantrekkelijke prijs. U herkent de fietsen aan het frisse en tijdloze design met stijlvolle kleuren en opvallende designs.

Ons Popal assortiment

  • Popal kinderfietsen
  • Popal moederfietsen
  • Popal herenfietsen
  • Popal transportfietsen

De fietsen in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit. ieder model beschikt over een eigen uniek kenmerk. Via ons online menu op de website kunt u een keuze maken uit diverse soorten framematen. Zo ziet u meteen welke fietsen er aan uw zoekopdracht voldoen. U ziet het, voor een stoere en trendy fiets van het merk Popal bent u bij Fietshemel aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag bij het maken van de beste keuze.

Een Popal fiets aanschaffen

Heeft u een mooi exemplaar gezien? Kom snel langs bij een van de Popal dealers van Fietshemel. Wij zijn dé (online)fietsspecialist van Nederland. We heten u van harte welkom in ons prachtige filiaal in Rotterdam. Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee om de perfecte fiets voor u te vinden. Heeft u vragen over een fiets of één van onze andere modellen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. De beste Popal fietsen vindt u natuurlijk bij Fietshemel.