Een kwalitatief goede opafiets kopen tegen een scherpe prijs? Maak kennis met Fietshemel! Wij beschikken over een ruim assortiment opafietsen van diverse bekende merken. Kies een exemplaar dat aansluit op uw wensen en bestel online of kom langs in onze winkel. In onze collectie komt u mooie fietsen met een nostalgische uitstraling tegen. Onze opafietsen hebben een zwart frame en zijn verkrijgbaar in een 28 inch. Bij ons profiteert u gratis verzending binnen heel Nederland. Neem snel een kijkje in onze webshop voor een stoere opafiets.

Redenen om een opafiets bij Fietshemel te kopen

Al jarenlang zijn wij specialist op fietsgebied. Wij zijn daardoor in staat u altijd van gedegen advies te voorzien. Een opafiets kopen is bij ons heel makkelijk. Kies uw favoriete model online en reken deze in een veilige omgeving af. U ontvangt uw aankoop in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis. Heeft u advies nodig? Kom dan gerust langs in onze winkel in Rotterdam! Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag tussen 09:00-18:00.

Wij laten uw fietsdromen uitkomen

Wilt u een opafiets kopen met versnellingen? Dat kan bij ons. Ook zonder versnellingen zijn ze bij ons verkrijgbaar. U heeft bij ons de keuze uit topmerken als Avalon, Popal, BSP en Nostalgia. Heeft u vragen over een product of uw bestelling? Neem contact met ons. Wij staan u graag te woord en helpen u verder.