In Nederland pakken we graag de fiets, helemaal als het een mooie, stoere opafiets is. Bij Fietshemel vindt u opafietsen van hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan onze fietswinkel in Rotterdam. Liever een opafiets online kopen? Bekijk onze collectie opafietsen in onze webshop en kies uw favoriet!

Waarom een opafiets bij Fietshemel kopen?

Wij beschikken over een ruim assortiment opafietsen. De fiets kenmerkt zich door de horizontale dubbele framebuis en zwarte uiterlijk. U vindt bij ons betaalbare 28 inch modellen. Dat is nog niet alles! We zetten graag nog een aantal pluspunten van Fietshemel voor u op een rijtje:

    • Online én offline de beste service;
    • Laagste prijsgarantie: nergens goedkoper.
    • Bereikbaar per telefoon, mail of via chat;
    • Eén jaar garantie op alle fietsen;

Wij bezorgen binnen heel Nederland

Bij Fietshemel vindt u altijd een opafiets die volledig aansluit op uw wensen. In ons assortiment hebben wij merken opgenomen als Altec, Avalon en Bsp. Uw opafiets direct online kopen? Geen enkel probleem! Kies uw favoriete model, reken af in onze veilige omgeving en we bezorgen uw fiets zo snel mogelijk bij u thuis. Wilt u graag wat advies? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Rotterdam. Ons gespecialiseerd personeel staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt dan meteen een proefritje maken op een opafiets naar keuze. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag tussen 09:00-18:00. Een onderhouds- of reparatieklus? Geen probleem, ook daarvoor kunt u Fietshemel inschakelen. Altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes of acties? Like dan onze Facebookpagina. Wij zorgen ervoor dat al uw fietswensen uitkomen.