U kent ze vast wel, die stoere opafietsen. Dit retro model wint steeds meer aan populariteit in ons land. Dat snappen wij maar al te goed, aangezien deze fiets er prachtig uitziet en ook nog eens tegen een stootje kan. In onze webshop kunt u uw zoekopdracht filteren zodat er alleen opafietsen verschijnen die aan uw wensen voldoen. Een opafiets goedkoop kopen? Dat doet u bij Fietshemel. Bij ons bent u verzekerd van lage prijzen. Bovendien profiteert u ook nog eens van gratis verzending binnen Nederland. Bekijk ons aanbod direct online en laat u verrassen.

Redenen om een opafiets te kopen bij Fietshemel

Wij zijn door de jaren uitgegroeid tot een specialist op fietsgebied. Onze productspecialisten voorzien u graag van advies, zodat u de opafiets van uw dromen vindt. Wist u dat een opafiets kopen heel gemakkelijk is bij Fietshemel? Plaats uw favoriete model in de winkelmand en reken af in onze veilige omgeving. Uw bestelling voor 13:00 geplaatst? In veel gevallen bezorgen wij de fiets de volgende werkdag al. Indien u advies wenst, bent u van harte welkom een bezoek te brengen aan onze winkel in Rotterdam. Fietshemel is elke maandag tot en met zaterdag geopend tussen 09:00 en 18:00. Bellen of mailen kan ook. Wij verzekeren u van de beste service en aantrekkelijke prijzen!

Laagste prijsgarantie

Een opafiets goedkoop kopen met of zonder versnellingen of inclusief een voordrager, het kan allemaal bij Fietshemel. Wij bieden topmerken als Avalon, Altec en Bsp. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijsgarantie. Neem gerust een kijkje in onze webshop en ontdek de eindeloze mogelijkheden op fietsgebied. Wachten is nooit leuk en daarom doen wij er altijd alles aan om uw opafiets zo snel mogelijk af te leveren. Heeft u vragen over een product of uw bestelling? Neem contact met ons. Wij staan u graag te woord en helpen u verder.