Op zoek naar een stevige, betaalbare opafiets? Stop dan met zoeken en neem eens een kijkje in de webshop van Fietshemel.nl! Met ons uitgebreide assortiment, garanderen wij u dat er een exemplaar tussen zit die aansluit op uw fietswensen. Opafietsen zijn stoer, robuust en retro. De fietsen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bij Fietshemel.nl zijn opafietsen voordelig te bestellen met onze laagste prijs garantie. Daarnaast bieden wij u ook diverse opafietsen in de aanbieding. Bestel direct en profiteer van gratis verzending door heel Nederland!

Opafietsen en meer

Fietshemel.nl is uw fietsspecialist. Bij ons vindt u, naast oma- en opafietsen, ook diverse andere soorten fietsen. Al onze fietsen zijn afkomstig uit de beste fietsfabrieken in binnen- en buitenland. Wij verkopen dan ook enkel fietsen van topmerken als Avalon, Popal, BSP, Puch, Vogue en Highlander. Fietshemel.nl is er voor iedereen: man, vrouw, jong en oud. Een greep uit ons uitgebreide fietsassortiment;

Opafietsen bestellen bij Fietshemel.nl

Heeft u een opafiets in de aanbieding gevonden bij Fietshemel.nl die u wilt bestellen? Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop! De levertijd van Fietshemel.nl is slechts 2 á 3 werkdagen. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe opa fiets. Wist u dat u bij ons zelfs een jaar garantie krijgt op al onze fietsen? Wij garanderen u dan ook jarenlang fietsplezier! Voor advies op maat nodigen wij u van harte uit in onze winkel in Rotterdam. Woont u niet in de buurt? Niet getreurd. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of de chatfunctie op onze website. Wij helpen u graag bij het kiezen van uw nieuwe (opa) fiets!