Stabiliteit problemen op de fiets? Probeer de 4wieler fiets, dé oplossing naar uw vrijheid en zelfredzaamheid.

Bent u al eens toegekomen aan een proefrit op onze 4Wielfiets? Of heeft u de proefrit al ervaren maar bent u nog niet toegekomen aan de aankoop van deze unieke fiets? Misschien bent u zelfs nieuwsgierig en enthousiast geworden nadat u voor het eerst van de 4Wielfiets hoorde. Welk scenario ook op u van toepassing is, dit is het moment om toe te slaan! Maak vóór 31 december 2023 een proefrit en/of plaats een bestelling om te profiteren van onze onweerstaanbare Eindejaarsaanbieding.

Indoor Proefrit Experience Center: Fietshemel Edam, Ambachtstraat 3 | 1135GG Edam | 

Bij aankoop vóór deze datum ontvangt u namelijk een exclusief servicepakket ter waarde van €1.350,-, helemaal gratis!

**Wat zit er in dit geweldige pakket?**

– **Eerste Jaar Gratis Onderhoud:** Laat ons voor uw fiets zorgen! Het eerste jaar onderhoud is volledig gratis.

– **Gratis Betaling in 3 Termijnen:** Spreid uw betaling uit zonder extra kosten! Betaal in drie gelijke termijnen: de eerste bij opdracht, de tweede na 2 maanden, en de derde na 4 maanden na opdracht.

– **Een Jaar Gratis Terugkoopgarantie:** Geniet van gemoedsrust met onze gratis Terugkoopgarantie gedurende het eerste jaar.

Wacht niet langer! Boek nu uw proefrit en/of bestel uw 4Wielfiets, zodat u de komende maanden kunt oefenen in uw eigen omgeving. Zodra de thermometer richting de 20 graden Celsius gaat, bent u helemaal klaar om te genieten van het klassieke, maar echt veilige fietsplezier dat de 4Wielfiets biedt! Met ons servicepakket fietst u ook nog eens zonder zorgen en met uitgestelde betaling. Deze Eindejaarsdeal wilt u niet laten liggen!

Boek vandaag nog uw proefrit en stap in het comfortabele zadel van de 4Wielfiets. Fietsplezier wacht op u!