De populaire moederfiets ontbreekt natuurlijk niet in het assortiment van Fietshemel. Deze stevige en trendy fietsen vervoeren met gemak wat extra kilo’s. Wij begrijpen dat u veilig op weg wilt met uw kinderen, met deze fiets kan dat! Een moederfiets beschikt namelijk over speciale eigenschappen. Bij Fietshemel bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een lage prijs. Wilt u meer weten over moederfietsen kopen? Bekijk ons aanbod online of breng een bezoek aan ons filiaal in Rotterdam.

Meer over moederfietsen

Wellicht denkt u: wat is het verschil tussen een moederfiets en een damesfiets. Wij leggen het u graag uit. Er zijn namelijk een aantal verschillen. Zo hebben moederfietsen een lagere instap, dit maakt het op- en afstappen gemakkelijker. Tevens is de geometrie aangepast, dit zorgt ervoor dat er meer ruimte is tussen het stuur en het zadel. Ideaal dus voor een kinderzitje voor. Vaak beschikt een moederfiets ook over een stuurslot, dit zorgt voor stabiliteit wanneer u de fiets op de standaard zet.

Moederfietsen kopen bij Fietshemel

Heeft u een mooi exemplaar gevonden van Altec, Avalon, BSP, Popal, Spirit of misschien wel Vogue? Plaats uw bestelling online of kom langs om een proefritje te maken in Rotterdam. Wanneer u ervoor kiest uw moederfiets online te bestellen, wordt deze gratis bij u thuis bezorgd. U heeft bij ons de keuze om uw fiets volledig rijklaar te laten afleveren. Ook voor handige fietsaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een vraag over ons assortiment of wilt u van advies voorzien worden? Neem gerust contact met ons op!