Bent u van plan om binnenkort een moederfiets te kopen? Dan bent u bij Fietshemel.nl aan het juiste (online) adres. Wij verkopen moederfietsen in alle soorten en maten en enkel van de beste merken, denk aan Spirit, Avalon, Popal, Vogue en BSP. Een moederfiets voldoet meer dan andere fietsen aan de hoge praktische eisen die moeders geheel terecht aan hun fietsen stellen. De hoge kwaliteitseisen die Fietshemel.nl aan haar fietsen stelt, maakt dat u gegarandeerd jarenlang veilig kunt rondfietsen op uw moederfiets. Bekijk direct het uitgebreide assortiment moederfietsen van Fietshemel.nl, bestel online en profiteer van gratis verzending door heel Nederland!

De voordelen van een moederfiets:

  • Mogelijkheid om uw fiets uit te breiden met een kinderzitje, windscherm of fietsmand;
  • Extra hoog stuur voor meer ruimte voor uzelf en uw kind;
  • Stevig frame, wielen en spaken die veel gewicht kunnen torsen;
  • Dubbele standaard om uw fiets te parkeren;
  • Lage instap voor zwangere vrouwen;
  • Veilig voor kind én moeder;
  • Voorzien van versnellingen voor uniek rijcomfort.

Over Fietshemel.nl

Wie zijn wij? Fietshemel.nl is een club van ondernemende fietsliefhebbers, die veilig en comfortabel fietsen voor iedereen toegankelijk wil maken. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een betaalbare en kwalitatieve fiets. Met onze laagste prijs garantie in combinatie met een unieke service, onderscheiden wij ons in de markt. Zo kunt u ons altijd bereiken per mail, telefoon of met de chatfunctie op onze website. Ook kunt u altijd langskomen in onze winkel in Rotterdam. Een veilige betaalbare moederfiets kopen doe je bij Fietshemel.nl!

Online bestellen bij Fietshemel.nl

Hebben wij u overtuigd van de vele voordelen die een moederfiets met zich meebrengen voor u en uw kind? Kies dan snel uw favoriete exemplaar in de webshop van Fietshemel.nl. Een moederfiets kopen is bij ons niet alleen heel voordelig, maar ook nog eens super snel. Wij streven er immers na om uw bestelling de volgende dag al bij u thuis af te leveren. En wist u dat verzending bij ons helemaal gratis is? Wat houdt u nog tegen? Bestel uw moederfiets online bij dé fietsspecialist!