Fietshemel.nl biedt meisjesfietsen voor meisjes van alle leeftijden. Of u nu een dochter heeft die voor het eerst zonder zijwieltjes gaat fietsen of een dochter die een hippe fiets wil voor de middelbare school: bij Fietshemel.nl vindt u geschikte exemplaren voor iedereen. In felle kleuren, met of zonder versnellingen, in Hello Kitty stijl of een stoere oma-fiets; zoek snel uw favoriete meisjesfiets, bestel veilig online en profiteer van gratis verzending door heel Nederland.

Uw meisjesfietsspecialist

Fietshemel.nl staat bekend om haar uitstekende service. Zo krijgt u bij ons altijd een jaar garantie op uw fiets, zijn wij altijd bereikbaar voor advies op maat en bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Daarbij garanderen wij u altijd de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Onze missie? Betaalbaar fietsen voor iedereen mogelijk maken. Bij ons bent u, naast dames, heren-, meisjes- en jongensfietsen aan het juiste adres voor:

Uitgebreide keuze meisjesfietsen bij Fietshemel.nl

Een fiets aanschaffen voor jonge kinderen is lastig. Tijdens het buitenspelen zijn beschadigingen zo gemaakt en vaak is uw kind de fiets na enkele jaren of zelfs maanden alweer ontgroeid. Daarom zijn de fietsen van Fietshemel.nl stevig en betaalbaar. Wij verkopen meisjesfietsen van topmerken als Popal, Spirit, Olfie, Highlander en Altec. Ook zijn onze meisjesfietsen verkrijgbaar in diverse frame- en wielmaten, van 12 inch tot 26 inch. Via onze tabel kunt u snel ontdekken welke maat bij uw kind past.

Vandaag uw meisjesfiets besteld? Volgende werkdag in huis!

Heeft u een meisjesfiets naar wens gevonden? Kies er dan voor om deze te bestellen via de webshop van Fietshemel.nl. Betalen gebeurt veilig via IDEAL en doordat wij vrijwel alle fietsen in voorraad hebben, kunt u bijna altijd rekenen op een snelle levering. Profiteer ook van gratis verzending in Nederland en bestel bij Fietshemel.nl. Bij ons gaan al uw fietswensen in vervulling.