Hier in Nederland leren we onze kinderen graag fietsen, zodat ze er zelf op uit kunnen trekken. Leren fietsen begint met een goede kinderfiets, vaak in het begin nog voorzien van zijwieltjes. Kunt u zich nog uw eigen eerste fietspogingen herinneren? Nu is het uw taak. Bij Fietshemel vindt u een groot aanbod kinderfietsen in de mooiste kleuren en uiteraard van de allerbeste kwaliteit. merken die wij in onze collectie hebben opgenomen zijn bijvoorbeeld Popal, Spirit en Olfie. Bekijk de mooiste kinderfietsen in de omgeving van Rotterdam snel online bij Fietshemel en maak uw kleine prinses of held blij me een prachtige fiets.

Kinderfietsen met of zonder zijwieltjes

Elke kinderfiets van Fietshemel wordt geleverd inclusief zijwieltjes. Op deze manier kunnen ze eerst wennen aan het fietsen op zich. Zodra ze dit een beetje onder de knie hebben kunnen de zijwieltjes gedemonteerd worden. Een ander belangrijk aspect is de hoogte van de fiets. Welke maat het meest geschikt is voor uw kind kunt u in ons handige matentabel aflezen of u kunt ons altijd om advies vragen.

Voor elke leeftijd een geschikte fiets

Bij ons kunt u terecht voor kinderfietsen van 12 tot 26 inch. 12 inch kinderfietsen zijn geschikt voor een lengte van 92 – 104 centimeter. 26 inch voor een lengte van 140 – 152 centimeter. Onze kinderfietsen zijn stevig, van goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje. wij garanderen de beste prijs en service. Voor de beste kinderfietsen in Rotterdam bent u bij Fietshemel aan het juiste adres. Kom gerust eens langs voor een proefritje!