Een fiets kopen voor jonge kinderen is lastig. Vaak is een fiets al snel weer te klein of valt hij na enkele jaren uit de smaak van uw kind. Daarom is Fietshemel.nl er voor betaalbare en stoere jongensfietsen. Bij ons vindt u jongensfietsen in alle soorten en maten. Zo kunt u een fiets uitzoeken die past bij de leeftijd en smaak van uw kind. Via onze webshop is bestellen veilig en eenvoudig. En doordat wij vrijwel alle fietsen in voorraad hebben, kunt u bijna altijd rekenen op een snelle levering. Profiteer ook van gratis verzending in Nederland en bestel bij Fietshemel.nl!

Stoere jongensfietsen bij Fietshemel.nl

Ongeacht welke leeftijd uw zoon heeft: Fietshemel.nl biedt een geschikt exemplaar. Onze jongensfietsen zijn verkrijgbaar in diverse frame- en wielmaten, van 12 inch tot 26 inch. Ook qua uitstraling van de jongensfiets kunt u het zo gek niet bedenken of wij bieden een passend model. Wat dacht u van een jongensfiets in Spiderman of Teenage Mutant stijl? Ook voor simpele zwarte, rode of blauwe fietsen bent u bij ons aan het juiste adres. Jongensfiets met zijwieltjes of versnellingen nodig? Zo gevonden bij Fietshemel.nl.

Unieke service bij Fietshemel.nl

Bij Fietshemel bieden u altijd betaalbare jongensfietsen van topmerken als Spirit, Volare, Popal en Altec. Door de uitstekende kwaliteit van onze fietsen garanderen wij u dat deze wel tegen een stootje kan. Zo kan uw zoon lekker rondcrossen door de straten zonder dat u bang hoeft te zijn dat de fiets direct kapot gaat. Twijfelt u over de maat of heeft u vragen? Neem contact met ons op door te bellen, te mailen of te chatten. Of kom eens langs in onze Fietshemel vestiging op van de Woestijnestraat 10 in Rotterdam en geniet van onze unieke service.

Online jongensfiets bestellen

Jongensfiets naar wens gevonden? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop. Betalen geschiedt veilig via IDEAL en wanneer u bestelt heeft kunt u uw jongensfiets blijven volgen via Track & Trace. Zo weet u precies wanneer u uw zoon kunt verblijden met zijn prachtige nieuwe jongensfiets! Op al onze jongensfietsen krijgt u een jaar garantie. En wist u dat verzending binnen Nederland altijd helemaal gratis is? Wat houdt u nog tegen! Bestel snel een stoere jongensfiets online bij Fietshemel.nl.