Weer of geen weer: wij Nederlanders pakken maar al te graag de fiets. Wanneer u een nieuwe fiets gaat aanschaffen, wilt u dan ook graag een exemplaar die stevig en veilig is, en die u de mogelijkheid biedt om boodschappentassen en dergelijke te vervoeren. Een transportfiets biedt uitkomst! Bij Fietshemel.nl vindt u goedkope transportfietsen voor dames in alle soorten en maten. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment!

Gratis verzending van uw goedkope dames transportfiets

Bij Fietshemel.nl vindt u gegarandeerd een dames transportfiets die volledig op uw wensen aan sluit. Het grote voordeel aan een transportfiets is het feit dat deze ontzettend praktisch is. Het vervoeren van boodschappen, tassen en andere bagage is met een transportfiets een simpel karwei! En omdat u natuurlijk ook nog een beetje leuk voor de dag wilt komen met uw transportfiets, biedt Fietshemel.nl exemplaren met gave, unieke en opvallende designs. En wist u dat bestellen bij Fietshemel.nl heel eenvoudig en snel gaat? Verzending is helemaal gratis en wanneer u voor 13:00 besteld, heeft u uw fiets de volgende werkdag zelfs al in huis!

Topmerken damestransportfietsen bij Fietshemel.nl:

  • Spirit;
  • Altec;
  • Puch;
  • Popal;
  • Avalon;
  • BSP;
  • Vogue.

Online bestellen bij Fietshemel.nl

Fietshemel.nl is uw ervaren (online) fietsenspecialist. Met onze maattabellen kunt u direct zien welke maat damestransportfiets bij u past. Kies snel uw favoriet uit ons uitgebreide assortiment goedkope transportfietsen voor dames en bestel direct online! Komt u er even niet uit? Neem gerust contact met ons op door ons te bellen, mailen of chatten. Ook bent u van harte welkom in onze winkel in Rotterdam voor een proefritje of advies op maat van onze ervaren medewerkers.