Ben je op zoek naar een goedkope stadsfiets? Dan ben je bij Fietshemel.nl aan het juiste (online) adres! De goedkope stadsfietsen van Fietshemel.nl bieden naast hun scherpe prijzen, nog diverse andere voordelen. Zo hebben ze een hippe uitstraling, kunnen ze tegen een stootje en zijn ze voor iedere leeftijd geschikt. Het uitgebreide assortiment van Fietshemel.nl maakt dat jong en oud een exemplaar naar wens kan uitzoeken. Wist u dat wij uw goedkope stadsfiets vaak helemaal gratis 100% rijklaar maken? Bestel direct online bij Fietshemel.nl en voor u het weet fietst u rond op uw nieuwe aanwinst!

Goedkope stadsfietsen van de beste merken

Wij van Fietshemel.nl vinden dat iedereen recht heeft op een betaalbare fiets van topkwaliteit. Daarom bieden wij enkel goedkope stadsfietsen van gerenommeerde fietsmerken, zoals:

  • Vogue;
  • Spirit;
  • Altec;
  • Popal;
  • BSP;
  • Puch.

Unieke service van Fietshemel.nl

Fietshemel.nl verkoopt betaalbare, stevige en comfortabele fietsen voor iedere fietsliefhebber. Met onze unieke service en laagste prijsgarantie onderscheiden wij ons in de markt. In onze gebruiksvriendelijke webshop proberen wij u aan de hand van onze maattabellen zo goed mogelijk te adviseren over een passende fietsmaat. Komt u er even niet uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt met ons bellen, mailen of chatten. Wilt u de fietsen in het echt aanschouwen en een testritje maken? Wij nodigen u van harte uit in onze winkel aan de Woestijnestraat 10 in Rotterdam. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Gratis verzending bij Fietshemel.nl

Wilt u jarenlang plezier hebben van een betaalbare, comfortabele stadsfiets? Kies er dan voor om één van de goedkope stadsfietsen van Fietshemel.nl te bestellen. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, streven wij er naar deze fiets de volgende werkdag al bij u af te leveren. En wist u dat de verzending van uw fiets bij ons helemaal gratis is? Zoek snel uw favoriete goedkope stadsfiets uit bij uw (online) fietsspecialist.