Wat voor weer het ook is, wij pakken graag de fiets. Het is daarom van belang om een goede en stevige fiets te hebben. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Zoekt u een kwalitatief hoge, maar toch goedkope fiets in Rotterdam? Die koopt u natuurlijk bij Fietshemel! Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijsgarantie. Bekijk ons aanbod online of breng een bezoek aan onze winkel en laat u verrassen.

Wij verzenden uw goedkope fiets gratis!

Bij ons vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent. Van stadsfietsen tot aan transportfietsen en van oma- tot aan opafietsen, wij hebben het allemaal. Wist u trouwens dat onze transportfietsen uitermate handig zijn om zware boodschappen te vervoeren of tassen en andere bagage? Onze E-bikes zijn momenteel alleen via onze webshop te bestellen. U kunt deze uiteraard wel na aankoop ophalen in ons filiaal in Rotterdam. Twijfelt u over de geschikte maat? Raadpleeg ons handige matentabel of neem contact met ons op.

Een aantal topmerken uit ons assortiment:

  • Altec
  • Avalon
  • Bsp
  • Highlander
  • Popal
  • Spirit
  • Volare

De service van Fietshemel

Uw favoriete goedkope fiets in Rotterdam bij Fietshemel gevonden? Kom langs in onze winkel voor een proefrit. Online bestellen behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer u voor 13:00 uw bestelling plaatst, doen wij onze uiterste best om deze de volgende werkdag bij u te bezorgen. Uw nieuwe fiets wordt gratis thuisbezorgd binnen heel Nederland. Komt u er niet uit en heeft u advies nodig? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, via de mail of chat. Bij Fietshemel bent u verzekerd van de laagste prijsgarantie. Wij laten al uw fietsdromen uitkomen. Alvast veel fietsplezier gewenst namens het team van Fietshemel!