Fixed Gear fietsen, ook wel fixies of doortrappers genoemd, zijn tegenwoordig helemaal hip. Deze moderne en sportieve fietsen hebben een wielaandrijving zonder tussenliggende vrijloop en zijn afkomstig uit het baanwielrennen. Hierdoor fiets je sneller dan ooit op een Fixed Gear fiets! Bij Fietshemel.nl hebben wij diverse Fixed Gear fietsen in ons assortiment. Bekijk snel ons aanbod in onze webshop, bestel veilig online en profiteer van gratis verzending door heel Nederland.

De voordelen van Fixed Gear fietsen

Fixed Gear fietsen zijn perfecte fietsen voor de fietsliefhebber. In Amerika is de fiets al een hele tijd populair, maar de trend waait nu ook eindelijk over naar Europa. Een aantal voordelen van Fixed Gear fietsen voor u op een rijtje:

  • Uniek en ‘clean’ design;
  • Betaalbare prijzen;
  • Hoge fietssnelheden mogelijk;
  • Licht van gewicht (10-15 kg);
  • Geen versnellingen, je trapt altijd met dezelfde weerstand;
  • Eenvoudig in onderhoud.

Over Fietshemel.nl

Wie zijn wij? Fietshemel.nl is aanbieder van fietsen in alle soorten en maten. Met ons uitgebreide assortiment fietsen van topmerken als Popal, Vogue, Altec en Highlander garanderen wij u altijd jarenlang fietsplezier. Op onze website kunt u eenvoudig een passend exemplaar vinden, door de modellen die niet geschikt zijn weg te filteren. Aan de hand van onze frame- en wielmaat tabel bepaalt u welke het beste bij u past. Twijfelt u? U kunt altijd even met onze medewerkers bellen, mailen of chatten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid langs te komen in onze vestiging op van de Woestijnestraat 10 te Rotterdam. Hier kunt u overigens ook terecht voor al uw onderhoud- en reparatieklussen. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag tussen: 09:00 – 18:00 uur.

Online uw Fixed Gear fiets bestellen

Bent u overtuigd van de voordelen die Fixed Gear fietsen u bieden? Zoek dan snel een passende exemplaar uit in de webshop van Fietshemel.nl. Bij ons krijgt u altijd een jaar garantie op uw fiets en profiteert u van gratis verzending binnen Nederland. Veilig betalen kunt u doen via IDEAL en doordat wij vrijwel alle fietsen in voorraad hebben, kunt u bijna altijd rekenen op een snelle levering. Veel plezier met uw Fixed Gear fiets!