Bijna iedereen in Nederland heeft er wel één, een fiets! Ons land is ook uitermate geschikt om te fietsen, dus dat is ook niet zo gek. Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan snel langs bij Fietshemel in Rotterdam. Wij beschikken over een ruim assortiment fietsen voor dames, heren en kinderen. Jong en oud kan zijn hart ophalen. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteitverhouding. U heeft de keus om uw bestelling online via onze webshop te plaatsen of een bezoek te brengen aan onze fysieke winkel in Rotterdam. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor onderhoud of reparatie van uw fiets.

De fietsen van Fietshemel

Wij zorgen ervoor dat u de fiets vindt die aan al uw wensen voldoet. Weet u niet wat een geschikte framemaat is? Geen enkel probleem, wij helpen u graag. Dankzij onze transportfietsen word fietsen met zware boodschappen tassen of andere bagage een stuk gemakkelijker. Zoekt u een E-bike? Deze kunt u momenteel alleen via onze webshop bestellen, ophalen in de winkel is uiteraard wel mogelijk! Wij hebben de volgende soorten fietsen voor u:

De beste kwaliteit en service

Of u nu beslist online een nieuwe fiets te kopen bij Fietshemel Rotterdam of een bezoekje brengt aan onze fysieke winkel, onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen ervoor dat het wat gemakkelijker wordt de juiste keuze te maken. Indien u langskomt in onze winkel kunt u altijd een proefrit maken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Zo bent u gegarandeerd van jarenlang fietsplezier!