U wilt een nieuwe fiets kopen in de omgeving van Rotterdam? Breng dan eens een bezoekje aan Fietshemel. Wij zijn de grootste én leukste fietsenzaak in Rotterdam en beschikken over een ruim assortiment, bieden de laagste prijsgarantie en beste service. Bij ons komt u alleen maar topmerken als Highlander, Troy, Avalon, Vogue, Popal en Volare, Spirit en Puch tegen. Vertel ons uw fietswensen en wij laten ze uitkomen!

Het assortiment van Fietshemel

In Nederland wordt heel wat afgefietst. Wist u dat wij jaarlijks zo’n 1.000 kilometer per fiets afleggen? De reden dat we zo vaak de fiets pakken is omdat we graag fietsen en op deze manier in ieder geval nooit in de file staan! Als u vaak de fiets pakt, is het van belang om een goed exemplaar in uw bezit te hebben. Wij kunnen u adviseren over wat voor soort fiets het meest geschikt voor u is. Hierbij letten we altijd op uw lengte en de hoogte van de fiets, zodat u een goede zithouding op de fiets heeft. Dit is van belang om rugklachten te voorkomen. In ons assortiment vindt u oma- en opafietsen, transport- en stadsfietsen voor zowel heren als dames en natuurlijk de allerleukste fietsen voor kinderen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor stoere bmx crossfietsen of mooie robuuste bakfietsen. Bij Fietshemel vindt u alles wat u zoekt en meer!

De beste service offline en online

In onze fysieke fietsenzaak in Rotterdam én online kunt u de allerbeste service van ons verwachten. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren of uw vragen te beantwoorden. Indien u langskomt in onze winkel kunt u altijd een proefrit maken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Zo bent u gegarandeerd van jarenlang fietsplezier!