Wilt u een nieuwe fiets kopen in regio Rotterdam? Kom dan gerust eens langs bij Fietshemel.nl: één van de grootste fietsenwinkels van Rotterdam en omgeving. Wij staan bekend om ons ruime assortiment, de laagste prijzen en een unieke service. En omdat veiligheid en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan, bieden wij enkel fietsen van grote topmerken, zoals Avalon, Popal, Vogue, Highlander, Troy en Puch. Bij Fietshemel.nl komen al uw fietswensen uit!

De kracht van Fietshemel.nl; dé fietsenwinkel van Rotterdam

    • Bereikbaar per telefoon, mail of via chat;
    • Online én offline de beste service;
    • Snelle levering en gratis verzending via onze webshop;
    • Één jaar garantie op alle fietsen;

Online en offline de beste service bij Fietshemel.nl!

Bent u op zoek naar een stevige, comfortabele en betaalbare fiets? Dan bent u bij Fietsenhemel.nl aan het juiste adres. Van omafiets tot stadsfiets, van transportfiets tot e-bike en van bakfiets tot driewieler; u vindt het bij Fietshemel.nl. Zowel in onze fysieke fietsenwinkel in Rotterdam, als online, in onze gebruiksvriendelijke webshop, willen wij u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. In beide gevallen bieden wij u hetzelfde assortiment, tegen dezelfde lage prijs. En online profiteert u bovendien van gratis verzending en een snelle levering!

Ja, ik wil een fiets van Fietshemel.nl!

U bent van harte uitgenodigd in één van de grootste fietsenwinkels van Rotterdam! Onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag, bijvoorbeeld over de geschikte fietsmaat of over een passend model voor uw fietsgebruik. Daarnaast kunt u in onze winkel op uw gemak al onze fietsen aanschouwen en een weloverwogen keuze maken. Jarenlang fietsplezier met Fietshemel.nl!