Bent u op zoek naar een nieuwe fiets en kunt u wel wat advies gebruiken? Kom naar Fietshemel. In Rotterdam staat onze prachtige fietsenwinkel. Hier staan al onze specialistische medewerkers voor u klaar om uw te helpen uw fietsdromen uit te laten komen. van oma-, kinder-, dames- en herenfietsen, we hebben het allemaal voor u.

Waarom kiezen voor Fietswinkel?

Jong en oud kan bij ons terecht voor een mooie fiets. Indien u een fiets koopt via onze webshop geniet u van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending door heel Nederland
  • Laagste prijsgarantie, nergens goedkoper
  • Voor 13:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen

Wij hebben maar één doel en dat is uw fietswensen uit te laten komen. Wij zijn u altijd zo goed mogelijk van dienst en denken met u mee om de beste fiets voor u uit te kiezen.

Kom langs!

Woont u in of nabij Rotterdam en wilt u onze fietsenwinkel bezoeken? Dat kan! Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 09:00 – 18:00. In ons uitgebreide assortiment vindt u bekende merken als Highlander, Troy, Avalon, Vogue, Popal en Volare, Spirit en Puch. Wilt u meer weten over ons assortiment? Bel, mail of chat gerust met ons, wij helpen u graag verder!