Op zoek naar zo’n fantastische cruiser jongensfiets? Maak kennis met Fietshemel! Wij beschikken over een ruim assortiment van deze stoere fietsen. De cruiser is sinds een aantal jaar in beeld en ontzettend populair. Wij bij Fietshemel snappend at heel goed. De fiets heeft dikke banden, een solide frame en robuuste look. Dankzij de brede banen is de fiets erg geschikt om te fietsen op onverharde wegen of in de stad. Wilt u een cruiser jongensfiets kopen? Bekijk dan het assortiment direct online of breng een bezoek aan onze winkel in Rotterdam.

Redenen om een cruiser jongensfiets te kopen bij Fietshemel

Wij zijn een ware specialist in de fietsbranche en helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Samen met u kijken we welke cruiser het meest geschikt is en voldoet aan al uw wensen. Dat is nog niet alles, er zijn nog een aantal redenen om bij ons een cruiser te kopen:

  • Online én offline de beste service;
  • Laagste prijsgarantie: nergens goedkoper.
  • Bereikbaar per telefoon, mail of via chat;
  • Eén jaar garantie op alle fietsen;
  • Snelle levering en gratis verzending via onze webshop;</li Fietshemel heeft alleen topmerken opgenomen in haar assortiment zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

    Meer weten?

    Een cruiser jongensfiets kopen bij Fietshemel is heel gemakkelijk. Heeft u uw favoriete model online al gevonden? Plaats uw bestelling in de winkelmand en reken af. Indien u voor 13:00 uw bestelling heeft geplaatst, bezorgen wij de volgende werkdag de cruiser al bij u thuis. Liever wat meer advies of wilt u een proefritje maken? Kom dan lang in onze winkel. Elke maandag tot en met zaterdag zijn wij tussen 09:00 – 18:00 geopend. Meer weten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. De productspecialisten van Fietshemel helpen u graag verder!