Een van de grootste rages allertijden is toch wel de BMX crossfiets. De afkorting staat voor bicycle motorcross. Dit houdt eigenlijk in dat je erop kunt fietsen, zoals je op een motor kunt crossen. En dat is hard! Het is een sportfiets waar trucjes op uitgevoerd kunnen worden. Bij Fietshemel kunt u terecht voor een ruim assortiment BMX crossfietsen in diverse uitvoeringen en kleuren. Bekijk ons aanbod direct online.

Wat is het verschil tussen een BMX fiets en een gewone fiets?

Wanneer een gewone fiets en een BMX fiets naast elkaar worden gezet zijn er duidelijke verschillen te zien. Zo zijn het frame en wielen van een BMX een stuk kleiner. De fiets zelf is ook lichter en steviger en erg wendbaar. Het zadel is heel laag zodat het niet in de weg zit en er gemakkelijker trucjes gemaakt kunnen worden. Bovendien voorkomt het stoten bij een harder landing. Een BMX beschikt niet over verlichting of een bel.

Topmerken tegen topprijzen

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze collectie BMX crossfietsen? Plaats uw bestelling voor 13:00 online en wij bezorgen uw aankoop in de meeste gevallen de volgende werkdag al thuis. Ook voor fietsaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ondernemers met een passie voor fietsen. Fietshemel vindt dat iedereen recht heeft op een betaalbare fiets met kwaliteit. Daarom bieden wij onze klanten topproducten tegen lage prijzen. Heeft u een vraag over een fiets? Neem gerust contact met ons op.