Een authentieke fiets met een retro uitstraling? Dat is de Batavus opafiets! Deze herkenbare fiets zien we steeds meer in Nederland. De opafiets heeft een herkenbaar frame en is geschikt voor jong en oud. Nadat de fiets wat op de achtergrond was geraakt werd het exemplaar na de jaren 80 weer onwijs populair. Het dubbele frame geeft de fiets een stoere en robuuste look. Een Batavus opafiets kopen? Bekijk ons aanbod direct online.

Waarom een Batavus opafiets kopen?

Een opafiets biedt eenvoud en comfort. In de meeste gevallen zitten er alleen de basisopties op en dat is ook helemaal niet erg, want hoe minder erop zit, des te minder snel de kans bestaat dat er iets kapot gaat! De opafiets beschikt over een dichte kettingkast, traditioneel stuur en terugtraprem. Alle opafietsen zijn in 28 inch verkrijgbaar. Met een opafiets van Batavus bent u verzekerd van jarenlang fietsplezier. Indien u een opafiets bij ons online heeft besteld doen wij er alles aan om deze de volgende werkdag al bij u thuis te bezorgen. Wij snappen als geen ander dat lang wachten nooit leuk is en u het liefst zo snel mogelijk wilt genieten van uw nieuwe aanwinst. Wij rekenen geen verzendkosten en bezorgen ook nog eens overal binnen heel Nederland!

Altijd een opafiets die bij u past

Wij helpen u graag wanneer u een Batavus opafiets wenst te kopen. Vertel ons uw wensen en we gaan samen met u op zoek naar een exemplaar die hieraan voldoet. Naast opafietsen kunt u bij ons terecht voor dames-, heren-, kinder-, bmx- en bakfietsen. Ook voor onderhoud of leuke accessoires voor uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een vraag over onze opafietsen? Neem contact op of kom eens langs in de winkel, we helpen u graag verder!