Wij Nederlanders pakken maar al te graag de fiets. Omdat een fiets veelvuldig gebruikt wordt, is het van belang dat deze voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Met een Avalon omafiets bent u verzekerd van topkwaliteit. Alle fietsen van Avalon worden met zorg geproduceerd in Nederland, hiervoor worden onderdelen uit Europa gebruikt. Na elke montage vindt een kwaliteitscontrole plaats, zodat u verzekerd bent van een eerste klas top fiets! Bekijk ons aanbod direct online!

De voordelen van Fietshemel

In onze online webshop vindt u diverse 28 inch modellen oma fietsen. 28 inch is de maat van de band en is de grootste maat in ons assortiment. In het handige framemaat menu kunt u links uw voorkeuren filteren. Houdt altijd rekening met de lichaamslengte wanneer u een fiets koopt. Dit is van belang voor een juiste zithouding. Wanneer u een fiets koopt bij ons, geniet u van een aantal voordelen:

  • Online én offline de beste service;
  • Laagste prijsgarantie: nergens goedkoper.
  • Bereikbaar per telefoon, mail of via chat;
  • Eén jaar garantie op alle fietsen;

Ja, ik wil een Avalon omafiets bestellen

Neem gerust een kijkje in onze webshop. Heeft u uw favoriete fiets gevonden? Bestel online en wij bezorgen hem gratis binnen heel Nederland. U kunt ervoor kiezen uw fiets grotendeels of volledig rijklaar te ontvangen. Heeft u vragen over een fiets of bestelling? Neem contact met ons op via de telefoon, mail of chat. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en vertellen u alles wat u wilt weten over de Avalon omafiets of andere fietsen in ons ruime assortiment. Een proefritje maken kan uiteraard altijd bij Fietshemel, zo weet u meteen of dit uw nieuwe fiets gaat worden. Om er zeker van te zijn dat de fiets op voorraad is, maak een afspraak met een van onze collega’s. Wij wensen u alvast veel fietsplezier!