Fiets voor senioren en ouderen met een heup of kniebeperking.

Ons assortiment aan lage instap fietsen is perfect voor degenen die moeite hebben met het op- en afstappen van een fiets of voor ouderen. Deze fietsen zijn speciaal ontworpen voor een gemakkelijke instap en zorgen voor een veilige en comfortabele rit.

Voor degenen die op zoek zijn naar iets anders, hebben wij ook een grote selectie aan driewieler fietsen. Deze fietsen zijn perfect voor ouderen of mensen met stabiliteitsproblemen. Onze elektrische driewieler fietsen bieden extra ondersteuning en maken het rijden nog eenvoudiger.

Driewieler fiets kopen voor volwassenen?

Driewieler fiets kopen voor volwassen doe je het beste bij Fietshemel, Fietsenwinkel Edam. Wij bieden u namelijk een breed assortiment driewieler fietsen voor volwassenen aan. Uiteraard hebben wij ook de benodigde kennis om u zo goed mogelijk op weg te helpen met het gebruik daarvan! De driewielers volwassen hebben een wielmaat van 24 inch. Bekijk onze aanbod aan driewielers onder categorie Diewielers. De Popal Driewiel fietsen vallen onder de top5 driewieler fiets voor volwassen. De Elektrische driewieler fietsen van Popal hebben een lage instap, zijn zeer degelijk en nog belangrijker betaalbaar! Dat maakt Popal uniek, voor de prijs en uitrusting! De lage instap van de driewieler fietsen maakt de fiets zeer geschikt voor ouderen, senioren en mensen met een beperking.